Installateur zonnepanelen gezocht?
Reken op EW-Joostens!

RESCert erkend installateur zonnepanelen

  • Een elektricien die ook jouw zonnepanelen volgens de regels van de kunst installeert?
  • Met zonnepanelen flink op je energierekening besparen?
  • Een erkend installateur die met kennis van zaken berekent hoeveel zonnepanelen op jouw dak renderen?
  • De installatie van je zonnepanelen in vertrouwen overlaten aan een professional?

EW-Joostens is elektricien én RESCert erkend installateur van zonnepanelen. Dat maakt dat we goed weten wat er technisch allemaal nodig is om een mooi rendement uit je zonnepanelen te halen. En omdat we ook specialisten zijn in de installatie van je panelen, krijg je bij ons een totaalpakket aan vaardigheden en kennis.

Zonnepanelen: nog altijd een slimme, ecologische investering

Twijfel je of het nog wel interessant is om zonnepanelen te installeren? De overheid heeft de subsidies de voorbije jaren inderdaad teruggeschroefd. En ook de terugdraaiende meter behoort tot het verleden voor wie nu nog zonnepanelen installeert.

Toch blijft het razend interessant en rendabel om zonnepanelen te installeren. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren enorm gedaald. Terwijl het rendement en de knowhow van zonnepanelen er alleen maar sterk op vooruit gegaan zijn. Als je kiest voor kwaliteitsvolle zonnepanelen en een al even kwalitatieve omvormer.

Zonnepanelen voor jouw woning

Voor zonnepanelen is het moment altijd geschikt! Of je nu een nieuwbouw neerzet, bezig bent met een grondige renovatie van je huis of gewoon panelen wilt leggen op je huidige woning.

We plaatsen zonnepanelen op allerlei soorten daken:

  • hellend dak
  • plat dak
  • steel deck

Zonnepanelen voor je bedrijf

Ook voor je bedrijf zijn zonnepanelen vaak een heel slimme investering. We berekenen graag wat zonnepanelen voor jouw bedrijf kunnen opleveren. Een flinke besparing op je energie garanderen we graag als je voor onze installatie kiest.

Welke zonnepanelen voor jouw project?

We komen ter plaatste of bestuderen je bouwplan om uit te maken wat en hoe met je zonnepanelen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Die elk hun kwaliteiten hebben in bepaalde situaties. Welke zonnepanelen zijn het geschiktst voor jouw project? Dat zoeken we graag voor je uit.

Kwalitatieve zonnepanelen én omvormers

We werken enkel en alleen met kwalitatieve zonnepanelen die hun rendement en effectiviteit al bewezen hebben. De merken die we plaatsten bieden uitstekende garanties.

De omvormer: net zo belangrijk als de zonnepanelen

Dat is ook zo wat onze omvormers betreft. De omvormer is minstens zo belangrijk als de zonnepanelen. De omvormer zet de energie efficiënt om in elektriciteit. Als erkend installateur plaatsen we enkel installaties met een hoge opbrengstgarantie. Je bent dus zeker van efficiëntie en rendement.

Jouw zonnepaneleninstallateur in Zoersel en de Kempen

We hebben al heel wat zonnepanelen geïnstalleerd op woningen in Zoersel en de omliggende gemeentes Malle, Schilde, Brecht, Zandhoven, Sint-Job, … tot verder in de Kempen. We komen altijd graag naar je toe om je dak, de oriëntatie en de omgeving te bekijken. Zo kunnen we bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om ze optimaal te laten renderen en de terugverdientijd zo kort mogelijk te houden.

Graag nog extra info over zonnepanelen
voor jouw project?
We geven je graag advies!
Bel +32 (0) 472 64 48 09 of mail ons!