Over ons

Gedreven zaakvoerder

Ik ben Mathias Joostens, gedreven zaakvoerder van EW-Joostens. In 2018 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig statuut en zag EW-Joostens het levenslicht. Voordien had ik de nodige ervaring opgedaan in bijberoep (2012-2018) en bij mijn werkgever had ik alles geleerd over  nieuwbouw, renovaties, verlichtingsprojecten, domotica, videofonie en parlofonie.

Persoonlijke en directe service

Intussen zijn we bijna 10 jaar verder en zijn mijn ervaring en vakkennis nog verder gegroeid. Ik vind het belangrijk om een heel directe en persoonlijke service te bieden aan mijn klanten. Ik ben trouwens een zelfwerkend patroon. Dat betekent dat ik zelf mee op de werf sta en bij jouw project betrokken ben van het prille begin tot de oplevering. Ik ben ook je enige aanspreekpunt.

Je woning proper achterlaten

Het moet juist zijn! Dat vinden wij toch… De stopcontacten perfect recht, alles foutloos afgewerkt, geen loshangende draden. We staan erop je woning proper achter te laten.

Ons paradepaardje

De zekeringkast…  is ons paradepaardje. Ik zorg ervoor dat die er perfect uitziet én natuurlijk ook perfect werkt. Al onze zekeringkasten zijn tot in de puntjes afgewerkt, met labels, en zullen jou de komende jaren veel comfort bieden.

Elektriciteit en domotica op jouw maat en budget

We gaan altijd op zoek naar jouw eigen ideale oplossing. We stellen oplossingen voor die binnen jouw budget passen. Elektriciteit en domotica op jouw maat en budget.

We maken op voorhand een heel duidelijke offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Toch nog extra werk voor ons? Dan melden we je dat duidelijk op voorhand. We hanteren altijd marktconforme prijzen.

Kwaliteit eerst

Bovenal bieden we kwaliteit. Zowel wat betreft onze materialen als onze werkwijze. Aangevuld met ons vakmanschap en onze gedrevenheid om van jou een heel tevreden klant te maken.

Nog extra uitleg?
Of meteen een gratis en vrijblijvende offerte?
We geven je graag advies!
Bel +32 (0) 472 64 48 09 of mail ons!