Videofonie en parlofonie: kies voor gemak en veiligheid

Videofoon en parlofoon zorgen voor veiligheid en comfort

  • Altijd zien wie er aan je deur staat? Zelfs als je niet thuis bent?
  • Je deur makkelijk op afstand openen?
  • Nooit meer zomaar de deur moeten openen?
  • Je veiliger voelen? Meer comfort ervaren?

Gespecialiseerde vakman voor je videofoon of parlofoon

Jouw videofoon of parlofoon laat je het best installeren door een vakman. Bij EW-Joostens kunnen we terugblikken op flink wat ervaring met het installeren van videofonie- en parlofoniesystemen.

We staan je graag met raad en daad bij. En adviseren vrijblijvend over de videofoon of parlofoon die het best bij jouw project en budget past.

Videofoon en parlofoon voor je nieuwbouw

Als je een nieuwbouw laat zetten, is dat het moment bij uitstek om ook een videofoon of parlofoon te voorzien. We leggen de nodige bedrading aan en zorgen voor een feilloze installatie van je parlofoon of videofoon.

Ook voor appartementen en bedrijven

Tegenwoordig worden appartementen vaak uitgerust met een uitgebreid videofoniesysteem. Hierin hebben we al de nodige ervaring en helpen we met de uittekening en installatie van het interessantste systeem voor jouw flatgebouw. Ook voor bedrijven bedenken we graag een degelijke oplossing.

Videofonie of parlofonie in een bestaande woning of bij renovatie

Ook in een bestaande woning of bij een renovatie is het perfect mogelijk om een degelijk en performante parlofoon of videofoon te installeren. Zelfs zonder al te veel breekwerk! Want er bestaat ook zoiets als de draadloze videofoon of parlofoon.

Vrijblijvend extra info over de ideale videofoon of parlofoon voor jouw situatie

Graag nog wat meer info over een geschikte videofoon of parlofoon voor jouw project? We helpen je met plezier verder. We werken met verschillende merken en kunnen voor ieder budget een passende oplossing voorstellen.

Hoe werkt een videofoon?

Een videofoon is een parlofoon met beeld. Er hangt een unit aan je buitendeur waar mensen aanbellen. Dat is de buitenpost en in je huis installeren we ook een unit, de zogenaamde binnenpost. Die binnenpost kan je zelfs weglaten en vervangen door ontvangst op je smartphone!

Wat kan een videofoon allemaal? De mogelijkheden zijn onwaarschijnlijk uitgebreid:

  • Je videofoon kan je uitrusten met een geheugen. Zo registreert je videofoon elke aanbeller aan je deur en bekijk je achteraf wie langs geweest is.
  • Je videofoon of parlofoon kan je verbinden met je smartphone zodat je perfect ziet/hoort wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. Je kan zelfs op afstand de deur openen. Zo kan je bezoek alvast binnenkomen in afwachting van jouw thuiskomst.
  • Je videofoon of parlofoon functioneert zelfs als je antwoordapparaat. De aanbeller kan een videoboodschap voor je achterlaten als je niet thuis bent.
  • Je videofoon of parlofoon doet perfect dienst als toegangscontrole. Heeft je kind de huissleutel vergeten? In een oogwenk open jij de deur op afstand.

Verschillende merken videofonie en parlofonie

We werken met verschillende merken voor videofonie en parlofonie, afhankelijk van de vereisten, mogelijkheden en het budget. We werken het meest met de videofonie van Niko, Aiphone en bTicino.  Dit zijn heel betrouwbare systemen.

Videofoon Niko

Of je nu een compleet uitgeruste videofoon wilt of een eenvoudige parlofoon of een nog eenvoudiger deurbel: Niko heeft voor jou de oplossing. Ze hebben inbouw en opbouw videofoons en parlofoons,  in allerlei kleuren, met of zonder afstandsbediening, digitaal en analoog. Niko is een heel degelijke Belgische producent.

Jouw videofoon of parlofoon kan integraal deel uitmaken van je domotica systeem Nico Home Control. Altijd een betrouwbare oplossing die wij graag voor jou installeren.

Videofoon bTicino

Ook bTcino biedt mooie videofonie- en parlofonie-oplossingen, altijd met een trendy design. Zij werken met een digitale app die maakt dat je via je smartphone altijd in verbinding staat met je woning.

Videofonie en parlofonie van Aiphone

Dit is een topmerk met kwalitatieve, duurzame en innovatieve oplossingen voor je parlofonie en videofonie. We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van deze Japanse marktleider.

Graag nog extra info over parlofonie/videofonie voor jouw nieuwbouw,
renovatie, appartementsblok of bedrijf?
We geven je graag advies!
Bel +32 (0) 472 64 48 09 of mail ons!