Depannage elektriciteit 24/7

Dringende herstelling van je elektriciteit nodig? Wij komen eraan!

  • Is je elektriciteit plots uitgevallen?
  • Heb je een elektriciteitspanne en snel hulp nodig?
  • Dringende herstelling elektriciteit nodig?

EW-Joostens helpt je uit de nood en is je elektricien van wacht voor de regio Kempen en Antwerpen. Wij verplaatsen ons tot 30 minuten ver vanuit Zoersel, onze thuisbasis.

Dringende herstelling van je elektriciteit?
Depannage?
Bel +32 (0)472 64 48 09 voor je elektricien van wacht !

Dringende herstelling bij elektriciteitspanne in je bedrijf

Heb je een stroomuitval of black-out in je bedrijf? De gevolgen kunnen nefast zijn als je productie is stilgevallen. Een snelle interventie is nodig! We helpen je uit de nood en zorgen voor een snelle herstelling van je elektriciteitsnet!

Dringende herstelling elektriciteit bij particulieren

Soms begint een elektrisch probleem klein, maar groeit het uit tot een dringende noodsituatie. En een noodsituatie kan toch enig risico betekenen voor jou en je gezin. Heb je een probleem met je elektriciteit en heb je dringend een elektricien nodig? Bel ons op en we helpen je snel verder.

Depannage bij stroomuitval, stroomstoring of black-out

Een stroomstoring, stroomuitval of black-out is bijzonder vervelend. Zeker als na zelf een en ander gecheckt te hebben, je elektriciteit nog altijd niet werkt. Dan is het tijd om een elektricien te bellen die je snel helpt. EW-Joostens is beschikbaar voor een dringende herstelling van je elektriciteit.

Depannage bij verbrandingsgeur of elektriciteitsbrand

Ruikt u een verbrandingsgeur aan je elektriciteitskast, bij een stopcontact of kabel? Dit kan leiden tot een heuse elektriciteitsbrand. Schakel dan onmiddellijk de hoofdschakelaar in je meterkast uit.  Laat dit onmiddellijk checken door een elektricien en bel ons voor een snelle service ter plaatse.

Depannage bij elektrische schokken

Heb je een elektrisch schok gekregen door een toestel aan of uit te zetten? De draad van je toestel kan beschadigd zijn. Of er kan iets mis zijn met de elektrische bedrading in je huis. Vermoed je het laatste? We komen snel ter plaatse om de toestand terug veilig te maken en je uit de nood te helpen.

Depannage bij sputterende automatische garagepoort

Geraak je niet meer binnen of buiten omdat je automatische garagepoort dienst weigert?

We komen langs en bekijken graag wat er hapert.

We helpen je snel!

Ook als je nog geen klant bij ons bent, helpen we je graag verder. Of je nu een particulier bent of een bedrijf onder je hoede hebt, we zijn er om je snel te helpen.

Snel hulp nodig omdat er iets mis is met
de elektriciteit in je huis of bedrijf?
Bel +32 (0) 472 64 48 09!